Naast het schrijven van mijn eigen boeken schrijf ik in opdracht. Voor CSU mocht ik de geschiedenis van hun bedrijf en hun nieuwste product vastleggen in een sprookje (zie voorbeeld hieronder). Voor DSM mocht ik onlangs een kindvriendelijke pagina maken over hun laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid en energie. Samen met illustrator Geert Gratama maak ik explainer video's. Maar ik schrijf ook biografieën (zie hieronder). 

Kortom, zeer divers. Referenties uiteraard voorradig.

 Interesse?

Prins Darin
darin-jpg4
darin-jpg5
darin-jpg9
darin-jpg6
darin-jpg7
darin-jpg8
darin-jpg11
darin-jpg10
Opgroeien in oorlogstijd
Opgroeien in oorlogstijd

Luuk is in de oorlog opgegroeid. Hij wilde voor zijn kinderen en kleinkinderen een boek maken om uit te leggen hoe dat nou was. Om het verhaal te kunnen schrijven heb ik hem meerdere keren geïnterviewd. Tegelijkertijd ben ik gaan speuren naar historische gebeurtenissen die zich in zijn buurt hebben afgespeeld. Daar over praten bracht zijn geheugen nog meer terug. Het boek is uiteindelijk een mooie weergave geworden van een Amsterdamse tiener in oorlogstijd.

press to zoom
Mijn werk en mijn leven
Mijn werk en mijn leven

Hans is een echte Alkmaarder die zijn leven lang in de techniek heeft gewerkt. Na een heftige periode in zijn leven begon hij het van zich af te schrijven. Ik heb het toen voor hem afgemaakt. Hans heeft het bij zijn pensioen uitgedeeld aan al zijn vrienden en kennissen.

press to zoom