top of page
Maurits van Huijstee (Diego Zonnesteek) op het schoolplein van de Duyvencamp

Whenever Maurits receives mail from enthusiastic readers, he places it on his site. Not yet translated, unfortunately :-(. 

 

Beste Maurits Ik heb u gezien toen u uw boek kwam presenteren op de Hildegaert.

We hebben deel één al en ik zou deel twee en drie ook graag willen lezen.

Wilt u die boeken toe sturen, mijn vader zal de rekening betalen. Ik hoor graag van u.

Maxine (10), Rotterdam

 

Mijn dochter geniet erg van uw boek. Ze heeft het al bijna uit. Wat een slimme en leuke manier om uw boeken te promoten!

Caroline Visser, Driebergen

 

Mocht deel 4 ooit verschijnen....mijn dochter wacht er op!

Annet Klein Holkenborg, Zeist

 

Toevallig gisteren met m'n zoon deel 2 uitgelezen :) Super spannend! Gelukkig ligt deel 3 al te wachten, haha.

Annemarie Sweere, Ouderkerk aan de Amstel

 

Mijn zoon (11) heeft in een record tempo de drie boeken uitgelezen. Op zijn aanraden heb ik ze ook gelezen. Super leuk! Hij vraagt zich af wanneer deel 4 verschijnt. Kan jij aangeven wanneer we verder kunnen lezen?

Marjon Kluft, Oegstgeest

 

Ik was mijn dochter (9) dagenlang kwijt door dit boek. Zat ze stiekem te lezen in haar kamertje. En nu wil ze mijn opvolgster worden.
Marjan Minnesma, oprichter en directeur van Urgenda

 

Geweldig!

Roger Cox, advocaat van Urgenda in de gewonnen rechtzaak tegen de tegen de Nederlandse regering, de zogenaamde 'klimaatzaak.'

 

Commentaar van mijn dochter van 12: ‘Ik heb mijn boekbespreking gehouden over Diego Zonnesteek en de terugkeer van de adelaar en ik heb een tien gehaald. Iedereen uit mijn klas vond het een heel spannend boek, maar ik toch wel het allermeest. Ze wilden ook dat ik doorlas want ik stopte op een heel erg spannend stukje. Ik vond het echt een super spannend boek. Het is nu mijn lievelingsboek geworden.’
Roland Klarenbeek

 

 

Commentaar van mijn zoon van 11: ‘Ik vond het heel leuk en heel spannend, en het is een van mijn lievelingsboeken.  Ik wil heel graag het volgende deel lezen!’
Joost Brinkman

 

Suuppeerr spannend, hele mooie levenslessen ook, dank, we hebben aan het boek gekluisterd gezeten.’
Evert Lichtenbelt en kinderen (6, 8 en 10)

 

‘Mijn neefje van 9 heeft het in één ruk uitgelezen. Het is fantastisch dat je aandacht besteedt aan duurzaamheid op een manier die kinderen meer aanspreekt dan onze ‘grotemensen-taal’. Het is belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd reeds leren wat duurzaamheid inhoudt zodat we ze geen slecht gedrag meer hoeven af te leren als ze ouder zijn.’
Gé Moonen, Moonen Packaging, Weert

 

Onze zoon (groep 4) is een groot fan van je boeken! Hij heeft er een boekbespreking over gehouden.
Inge Crezee

 

Commentaar van mijn dochter (9): ‘Ik vond het 2de deel van Diego Zonnesteek weer heel erg leuk! Ik vond het leuk dat hij wat dikker was want dan konden pappa en ik meer lezen over Diego en zijn vrienden. Het was weer een heel leuk, spannend en leerzaam avontuur!! Ik heb er veel van geleerd. zoals: dat je niet te veel terravos/olie moet gebruiken maar dat er ook zonnen en wind energie is. En dat dat veel beter voor het milieu is. En ik hoop dat er nog een deel komt.’
Joost Ravoo (2), Haarlem

 

Deel III was weer in een paar dagen verslonden, mijn dochter vindt je boeken echt geweldig, super! 
Martin Haas, Wapenveld

 

Commentaar van mijn dochter (11): Ik vond het super leuk maar ook spannend en zielig. 
Laura van den Bosch

 

Mijn zoon vond hem (nog) spannender dan deel I…
Anneclaar Weijers (2), Kockengen

 

Mijn dochter (11) heeft zelfs haar boekbespreking over dit boek gedaan, zo leuk vond ze het!
Josette Voskuilen, Montfoort

 

We hebben genoten van Diego2. Ik heb het boek voorgelezen en we konden beide het boek niet neerleggen zo spannend. En iedere keer benieuwd wat nu weer ging gebeuren. Met alles en iedereen. Spannend opbouwend goed verhaal zorgen om het milieu en super gave oplossingen als alternatief voor groenere stroom. Al met al een dikke aanrader voor zowel kinderen als de ouders. 
Angelique de Winter Oomen en dochter

 

Volgens mijn dochter was ie helemaal top!
Maikel van den Corput

 

Commentaar van mijn zoon (9): ‘Deel 2 is SUPERCOOL, zeker net zo leuk als deel 1. Zo cool, dat mijn boekbespreking er perse over moet gaan! En zodra deel 3 er is, wil ik ‘m!’
Janneke Krooneman

 

Je boek is door mijn oudste van 11 verslonden en ik geniet van het voorlezen eruit aan dochter van 9! 
Anne van Elsen

 

Commentaar van mijn zoon (11): ‘Ik vond het een heel leuk boek. Het is wel heel handig als je het 1e deel hebt gelezen. Er zit veel fantasie in en ik kon me in dit verhaal ook goed inleven in Diego Zonnesteek. Soms dacht ik echt “doe dat nou niet!”. Ik vond het super om testlezer te zijn en ik zou het boek zeker aanraden aan mijn klasgenootjes. Ik hoop dat er een deel drie komt!’
Dick Boeve, Driebergen

 

Commentaar van mijn zoon (12): Ik vond het leuk en spannend, er zat nog meer actie in dan in de eerste, dat vond ik leuk.
Yvonne Rokitta

 

Mijn complimenten voor je boek! Ik heb het in een paar dagen met heel veel plezier gelezen.  Het wordt een bestseller.
Erik Groen

 

Mijn zoon (11) heeft allebei de boeken zelfstandig (!) gelezen. Hij vond het spannend en ging er als een speer doorheen.
Marc van Grinsven

 

Deel I vond mijn dochter (9) al te gek, en over deel II heeft ze haar boekbespreking gedaan omdat ze het zo leuk vond! Groter compliment kun je niet krijgen.
Niels Mulder (2), Amsterdam

 

Ik heb deel II van Diego Zonnesteek, net zoals deel I, in één ruk uitgelezen. Eenmaal begonnen aan het avontuur, keek ik reikhalzend uit naar wat Diego en zijn vrienden allemaal tegen zouden komen.  De groene transitie als een spannend avontuur voor jong en oud.  Niet alleen fantasierijk avontuur, maar iets waar we in ons dagelijks leven ook echt allemaal aan kunnen bijdragen. Hopelijk maken deze boeken nog veel meer mensen bewust van de mooie kansen die er liggen voor een duurzamere samenleving. Op naar deel III!
Silvia Heijnen, Limburg

 

‘Onze zoon van 9 doet volgende week zijn boekbespreking over de magische bril. Julian van 11 kijkt ‘s-ochtends of de “Adelaar” al geland is in de brievenbus… geweldige boeken.’
Ron van Ommeren

 

Afgelopen week heb ik deel I en II achter elkaar gelezen. Geweldige boeken voor groot (ik 48) en klein (mijn kids 10 en 12) en ook om cadeau te geven (past wel bij mijn functie beheerder milieu bij een kleine gemeente). Bedankt voor de spannende leesuren! 
Manon Stok

 

Mijn oudste zoon (12) heeft het gelezen: Hij vond hem nog beter dan deel I, en die vond ie al supergoed! 
Simon Morsink (2), Bussum

 

Maurits, bedankt dat je me weer op het leespad hebt gebracht. Ik heb beide delen tijdens onze vakantie in Griekenland in 1 adem uitgelezen. Wat me aansprak: de beschrijvende schrijfstijl waardoor je de smerige lucht rook en het water geweld hoor denderen door het dorp. Daarnaast de parallellen met het nu en lijnen die door te trekken zijn naar de nabije toekomst. Deze stijl maakt beide boeken tijdloos. Ik kijk daarom reikhalzend uit naar de volgende delen want het smaakt naar meer.
Rob (55 jaar), Naarden

 

De eerste boekbespreking over Diego is hier in Heemstede al gegeven! Mijn dochter heeft vorige week deel 1 als basis gebruikt en natuurlijk verwezen naar deel II. Veel enthousiaste reacties in de klas en iedereen wil het lezen. Deel II is, zo mogelijk, nog leuker bevonden dan deel I. Ze houdt zich vast aan het idee dat er in deel I staat dat het een serie is en dus niet eindigt met maar twee boeken. Vol verwachting van deel III!
Caroline Blommers

 

Mijn zoon van 11 heeft het wederom in één ruk uitgelezen en vond het superspannend. Een groot compliment! Dat overkomt hem zelden.
Cora Zaaijer-van Muiswinkel (2), Middelburg

 

Commentaar van mijn zoon (12): ‘Nog beter dan deel I.’ Hij heeft het in twee dagen en een nacht  uitgelezen.
John Nouwens (2)

 

Zonder overdrijven: mijn zoons hebben er om gevochten en hem daarna verslonden. En dat overkomt ze zelden tot nooit!
Merle Pikkemaat, Vreeland

 

‘Iedere avond een hoofdstuk; om en om voorlezen. Ook met de terugkeer van de Adelaar worden we weer meegenomen in een bijzondere wereld. We leven mee met de puberende Diego die maar moeilijk raad weet met zijn bijzondere eigenschappen. Spanning, sensatie, en humor met een mooie verantwoorde boodschap. Geheel van deze tijd!’
Jikke & Matthijs (30-ers maar zeker fan!)

 

Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling zin geeft aan het leven. Met die ontwikkeling kan je niet vroeg genoeg beginnen. Maurits draagt met zijn trilogie over Diego bij aan een positieve ontwikkeling van mij en mijn kinderen. Wat heerlijk is het toch om tijdens het voorlezen te zien dat de kinderen het heel logisch vinden dat je energie op kan wekken met vliegers, bacteriën en andere innovatieve uitvindingen. Het geeft mij de hoop dat onze kinderen van uit deze natuurlijke logica die ze door Maurits wordt aangereikt krijgen gaan doen waar onze generatie nog zoveel moeite mee heeft. Diego zet volwassenen aan het denken over hun eigen rol in de maatschappij en geeft kinderen de een mooi voorbeeld van hoe je zelf kan bijdragen aan een gezonde en veilige samenleving. Tot slot: Het is een lekker spannend kinderboek waar je als volwassen (voor)lezer ook plezier aan beleeft.
Yuri Pelser

 

Mijn dochter van 9 vindt de boeken geweldig. Ook ik als ouder vind ze erg leuk, zowel de schrijfwijze als de milieu- en bedrijfspolitieke aspecten die op speelse wijze worden geïntroduceerd.

Edwin Roestenburg, Oegstgeest

 

Zowel mijn zoon als dochter vonden het boek Diego Zonnesteek helemaal leuk. Met plezier gelezen!

Claire Reeves, Haarlem

 

Mijn dochter (van 11) vond het een leuk boek, omdat (zoals zij zei) Diego een bijzonder, interessant en grappig kind is. Mijn andere dochter (van 9) ook, en zei dat het ook anders is dan andere boeken, naar ik begreep door de variatie in emoties in het boek!

Marc Smals, Utrecht

 

Mijn dochter heeft deel 1 gelezen en vond hem zo leuk dat ze er vorige week een boekbespreking over heeft gedaan. Deel 2 moet nog aan begonnen worden. We hadden al in de krant gelezen over deel 3  (bacteriën geloof ik) dus zijn heel benieuwd!

Sarah Splinter, Utrecht

 

Mijn dochter vond het een leuk en fantasierijk boek. En kijkt uit naar je nieuwe boek.

Afke van der Velden, Maarssen

 

beste Maurits ik vind je boeken heeeeeeeel leuk. deel 1 heb ik al uit.sommige stukken vond ik best lastig te begrijpen maar uiteindelijk snapte ik het wel.ik lees nu deel 2 ik vind het heel spannend

Merijn, Apeldoorn

 

Diego Zonnesteek vind ik een heel leuk boek en ik hoop dat deel III snel uitkomt!

Succes en plezier met schrijven (dit typt mijn moeder).

Groetjes van de dochter van Sylvia

Sylvia Peters, Zeist

 

We kijken al uit naar deel 3. We, omdat ik de boeken voorlees ivm dyslexie van mijn zoon. Dat is geen straf want ik geniet gewoon mee.

Johanna Blankensteijn, Oegstgeest

 

Ik heb de boeken allebei gelezen. Ik vond  ze heel leuk. Ik kan niet wachten op het derde deel.

Beau (9), Bilthoven

 

Diego is zeer goed bevallen. Mijn zoon is 12, hij is een mengelmoes van stoer en bang. Stoer op zijn waveboard, op een zip-kabelbaan, met zijn vriendjes, op instagram. Bang voor het donker, bang om niet populair genoeg te zijn, bang voor Ebola en haaien en bang in wankele bootjes. Diego is net zo'n mengelmoes. Met twijfels en angsten. Hij maakt ook fouten. Hij laat zich ook verleiden. En vervolgens is hij heerlijk dapper en zelfstandig, mede dankzij het 'belletje'.  

 

Zelf wil ik erg graag een meer duurzame aarde. Jij verwerkt dit in het boek zonder stichtelijk te zijn. Je laat letterlijk zien wat er gebeurt als we te graag rijk en machtig willen zijn, als we de aarde uitbuiten. Je rampen en je oplossingen zijn zo fantasievol en overdreven dat oorzaak en gevolg duidelijk worden. En daardoor blijven hangen. En waarom niet muggen eten als je honger hebt?

 

Tegelijkertijd verwerk je en passant discriminatie, kindermishandeling, de terreur van het schoolplein en pesten in je boek. En vooral 'anders zijn'. Ook hier weer zonder stichtelijk te zijn. Zonder het te benoemen. Gewoon middels de avonturen die je extreme en fantasievolle karakters meemaken. De held wordt anti-held en andersom.

 

Je boek is spannend, het is zeer moeilijk om het weg te leggen en niet toch nog net even een hoofdstuk door te lezen. Heel fijn dat die soms maar twee bladzijden zijn, dan kan er nog net ééntje bij.

Clara Wagtendonk, Kinshasa

 

waren prima bevallen mijn zoon vond ze spannend en heul leuk. Als het volgende deel uit is wil hij deZe zeker weer hebben.

Marcel de Wilde, Apeldoorn

 

Afgelopen maandag heeft mijn zoon je tweede boek besproken in de klas. Hij had n prachtige presentatie gemaakt en vertelde er in geuren en kleuren over. Resultaat, een klas vol nieuwsgierige kinderen en een 9 :).

Joy Lodarmasse (2), Beuningen

 

Heb eergisteren je 2de boek in 1 ruk uitgelezen. Bij een houtvuur. Tot diep in de nacht genoten van het verhaal.

Dirk de Jong, ministerie van EZ, directie biobased economy, Den Haag

 

Hallo Maurits wanneer komt je nieuwe boek uit van dingo zonnesteek

Thomas

 

Bedankt voor het luisterboek. Nu kan ik er naar gaan luisteren als ik onderweg ben. Ik vond het zelf ook een leuk boek om te lezen!

Mirjam Hooijberg, Edam

 

Mijn zoon heeft de boeken verslonden. Mijn dochter is nu bezig in deel drie. Zij gaat in november haar boekbespreking  houden over Diego deel 2. Ze is ook helemaal enthousiast. Dat je bij de kinderen op school bent geweest, vinden ze nog steeds erg leuk!

Esther Zeeuw, Zeist

 

Het was hier vanmiddag stil. 2 kinderen die jouw boek aan het lezen waren. Dus een succes de aanschaf!!

Angelique kerkhof, Baarn

 

Mijn dochter (10) heeft jouw boeken fier verdedigd. Ze maakte veel indruk met het voorlezen en de posters. Ze kreeg een 9. Nogmaals heel veel dank!

Freek van Eijk, Bussum

 

lieve Maurits.

Met pakjesavond heb ik van de ''sint''  ''Diego Zonnesteek en de terugkeer van de adelaar'' gekregen.

5 min geleden ben ik erin begonnen met lezen.

En ik wou graag vertellen: ik vind hem nu alweer leuk!

Als ik op de helft ben met lezen, stuur ik wel weer een reactie met tips en tops.

Ik weet zeker: dit boek word weer een topboek! Samen ga je voor een duurzaam leven.

Al heel lang ben ik bezig met duurzaamheid, en dat maakt jou boodschap in jou boeken ook heel erg duidelijk.

hopelijk laat je dat in dit, en je volgende boeken ook weer zien!

 

Je schrijfvriendin

Fleur, Zeist

 

Mijn dochter is heel blij met jouw boeken

Helene de Nooijer, Castricum

 

Mijn zoon (10) geniet enorm van je boeken!

Stephanie Schrama, Bergen

 

Onze zoon is een groot fan van je boeken. Nou wil het toeval dat hij op 27 november as een boekbespreking op school (groep 5) moet houden. Het zou fantastisch zijn als hij de schrijver van zijn boek mee kan nemen…….dus mocht je héél toevallig in de buurt zijn ;-).

Inge Ponte, Ulvenhout

 

Onze zoon heeft het boek met veel plezier gelezen en vorig schooljaar (hij zat toen in groep 7) er zijn boekbespreking over gehouden. We kijken uit naar deel 3.

Jeroen Teeling, Naarden

 

Mijn dochter is erg enthousiast over jouw boeken. Ze wil het volgende deel ook hebben. Leuk voor haar verjaardag. Kan je mij de titel geven?

Yvonne van der Velden, Leersum

 

We hebben het boek recentelijk op de Jan Hekman school in Ouderkerk aan de Amstel gekocht n.a.v. uw bezoek in groep 6B. Ik was al enige tijd van plan om te laten weten hoe leuk onze zoon uw bezoek aan zijn klas vond. Hij is meteen die middag enthousiast begonnen met lezen, wat nog niet eerder was gebeurd omdat hij ernstige dyslexie heeft en lezen daardoor een grote opgave (frustratie) is. Erg leuk om te zien dat u hem toch voor lezen hebt kunnen enthousiasmeren!

Karien Verhulst, Ouderkerk aan de Amstel

 

boek is al uit en is positief Ontvangen

Desirée Jansen, Amsterdam

 

Deel 1 is mijn dochter goed bevallen, net als deel 2. Deel 3 hebben we deze week gekocht en zal vast ook leuk zijn.

Astrid van Alst, Zeist

 

Mijn zoon (10) is erg blij met je boek!

Michel Leenders, Breda

 

Mijn dochter heeft vol enthousiasme deel I uitgelezen en is nu aan deel II begonnen. Kan ik deel III bij je bestellen en alvast voorinschrijven voor deel IV?

Hidde van Kersen, Huizen

 

Mijn zoon leest met veel plezier jouw boek, we willen graag de andere ook aanschaffen.

Theresa Werner, Rotterdam

 

Mijn dochter (10) is heerlijk aan het lezen in je boeken (1e is al uit 😉)

Marieke van Otterloo, Amsterdam

 

Allebei mijn zonen vinden jouw boeken ook geweldig, net als ik!

Joost Paques, Balk

 

Mijn dochter (11) is erg enthousiast over de boeken.

Fleur Nollen, Den Haag

 

Dank voor het mooie werk waar mijn dochter veel van geniet.

Alexander Muntjewerf, Lochem

 

Volgens mijn dochter "Echt enorm leuk!". Eer van je werk dus!

Henk Goede, Volendam

 

Mijn zoon vond jouw boek “super cool” en heeft eind mei zijn boekbespreking op school over jou. Natuurlijk willen wij deel III hebben.

Frederique Hippler, Blaricum

 

 Mijn zoon is erg enthousiast, ook over deel 2 (dat nu mee naar school is :-)).

Marieke Bloemers, Breda

 

heel leuk

Mijntje van Berckelaer

 

Onze dochter had het boek na een week al uit. 'Erg leuk' was haar reactie.

Ernst Knaapen, Castricum

 

Mijn zoon heeft het eerste boek al uit en vond het geweldig!!

Cecilia Blacker - Sy, Amsterdam

 

Beste Maurits, bedankt wederom voor een heel mooi boek!

Marc van Kleef, Nijmegen

 

Op Vrijdag 17 april bent u te gast op CBS De Burcht in Heerenveen.

Graag voor onze zoon (11) van zowel deel 2 als 3 een gesigneerd boek.

Deel 1 vond hij fantastisch!!!

Ella Claus - van de Kolk, Heerenveen

 

Mijn dochter heeft genoten van deel 1 en 2. Wat leuk dat deel 3 op zo'n bijzondere manier 'langskomt.'

Margreet van Keulen, Muiderberg

 

Ik heb je boeken met veel plezier gelezen en hier en daar ook weggegeven en/of aangeraden.

Wim Diepenveen (47), Nijverdal

 

Je boeken zijn een groot succes bij mijn dochter!

Yvette Hendrix, Nijmegen

 

Beste Maurits, je schrijft mooie boeken.

Sietske de Jong, The Natural Step, Joure

het boek valt bij ons zeer in de smaak!

Pauline van Lennep, Aerdenhout

 

We zien uit naar deel 4! Mijn dochter vind deel 3 anders maar net zo leuk.

Ken Korsmit, Doorwerth

 

Ik heb net deel 2 en 3 van de Diego boeken voor onze dochter besteld. Zij is as donderdag jarig en wordt dan 10 jaar. Zij heeft deel 1 verslonden en het past bij haar gevoel van natuurbeleving en besef dat we zuining moeten zijn op alles wat we nu nog hebben op de wereld. Zij strijd ook altijd fanatiek mee voor het Wnf dus dit was helemaal in haar straatje!!!

We geven haar dan ook graag deze delen voor haar verjaardag.

Ik hoop wel dat je het nog gaat redden!

Yvonne Nilessen, Wormer

 

Beste Maurits, mijn zoon (9) vond je eerste boek geweldig, daarom ook deze 2 besteld. Succes met het laatste deel!

Joop van der Valk, Odijk

 

Complimenten voor het boek, mijn zoon is geen lezer maar vindt jou boeken super.

Alice Knol - Rispens, Heerenveen

 

Let’s all get on Diego’s side!

Bill McKibben, Environmental Journalist of the Year volgens Time Magazine, oprichter van 350.org

 

Wij hebben het boek ‘Diego Zonnestreek & De Magische Bril’ van jou ontvangen voor onze zoontjes. Ze vonden het een pracht boek! Mijn vrouw is het toevallig nu aan het lezen en ik moet van haar aan jou zeggen dat het absoluut verfilmd moet worden.

Olivier Overweg

 

Wat mijn dochter van 10 schrijft: Hoi Maurits, ik heb mijn leeskring over je boek gehouden. Ik kreeg een z/g (zeer goed). dat is het hoogste wat je kunt halen. je boek vond ik fantastisch, en vooral die ideeën van het huis van Amita. Het leukste idee vond ik dat als je in bad ging, dat als je klaar was, dat dan al het warme water naar de verwarming ging. Als je nog meer van dat soort ideeën zou bedenken, ziet de wereld er over een paar jaar een stuk duurzamer uit!

Kortom: een geweldig, spannend, leuk, humoristisch, geniaal boek!

Caroline van Lankveld, Zeist

 

Zeer tevreden. We vonden dat je een hele mooie lage stem had en dat je mooi voorlas. De kinderen vonden een echte schrijver te zien presenteren erg interessant. De kinderen hebben ‘ruzie’gemaakt wie het eerst het boek mocht lezen! En een quiz doet het altijd goed bij kinderen. Leuke vragen, trouwens!

Maria Schaeffer, ‘t Bontenest in Maarssenbroek

 

Mijn zoon (11) geniet enorm van je boeken!

Stephanie Schrama, Castricum

 

Bij deze wil ik graag een exemplaar van deel 3 in vóór bestelling zetten. Mijn dochter (11) heeft net deel 2 uit en wil snel deel 3 lezen. Succes met de afronding!

Bob Vinke, Bussum

 

Boek is hier zeer goed bevallen! Kan niet anders zeggen. En met een mooie boodschap ook.

Iman Stratenus, Portugal

 

Bijzonder mooi boek. Inmiddels stukgelezen met mijn kinderen.

Arnoud Six

 

Erg goed boek Maurits! Mooi hoe je de boodschap hebt verwerkt.

John Oomkes, Haarlems Dagblad

 

Fantasie speelt een belangrijke rol in Diego Zonnesteek... maar het is wel fantasie die raakt aan de realiteit. Maurits heeft op een inspirerende, spannende en grappige manier de wonderlijke krachten van bacteriën voor jong en oud toegankelijk gemaakt. En dat is een goede zaak, want bacteriën kunnen van doorslaggevend belang zijn in het creëren van een duurzame samenleving. Mooi verhaal met een mooie plot!

Klaas Hellingwerf, Professor in ‘General Microbiology’ aan de UvA, bijzonder hoogleraar in ‘Physics of photoreceptor proteins’, VU Amsterdam

 

Onze complimenten voor het geweldige boek: fantasievol en spannend tot de laatste bladzijde. Ik heb het samen met m’n zoon van 9 jr. gelezen en hij heeft nu voor het eerst ervaren wat een “pageturner” is. Hartelijk dank daarvoor. We zullen reclame voor je maken en het aanbevelen.

Anneclaar Weijers, Kockengen

 

Heel erg leuk was het! Ze willen het boek allemaal heel graag lezen, en ik ga het in de groep voorlezen. Het spreekt tot de verbeelding voor ze. Volgens mij is dit echt je doelgroep, want ze smullen er van!

Lies de Nijs, ‘t Kockenest in Kockengen

 

Mijn zoon – 9 jaar – vond ze heel spannend en heeft ze alledrie in één ruk uitgelezen. Heel bijzonder, want hij is – tot onze spijt – geen lezer.

Arnoud Oltmans, Bentveld

 

Mijn zoon (11) en ik én mijn mijn man vonden het helemaal te gek, zowel deel 1 en 2 als deel 3. Mijn zoon heeft er een boekbespreking over gedaan! Complimenten.

Brigitte Mohede, Naarden

 

Top!

Anita Zijlstra, De Telegraaf

 

Mijn dochter vond het een superleuk, spannend en een beetje grappig boek!

Karin Kammeraat

 

Het was heel erg leuk. De kinderen zijn allemaal in je boek aan het lezen, en aan het opscheppen tegen elkaar bij welk hoofdstuk ze zijn. En in de pauze wordt je luisterboek geluisterd. Helemaal top, dank je wel!

Joliek de Boer, Montessorischool Zuid in Hilversum

 

De kids waren zo onder de indruk van je voorlezen. Muisstil zaten ze met open mond te luisteren, zo leuk!

Leonie van Diemen

basisschool de Scheper, Laren

 

Commentaar van mijn zoon van 9: Wanneer is het boek diego zonnesteek en de magice bril 2 klaar?

Quirine Heuzeveldt, Bussum

 

Zelfgeschreven Commentaar van mijn zoon (9): Een mooi boek en ook spannend. Het was ergens op het eind wel zielig. ‘De zure kronkel’ klonk wel leuk om wel vaak naar toe te gaan. Het zal leuk zijn als er een film van Diego Zonnesteek & de magische bril zou komen. en het was een leuk boek.  

Casper Beekman

 

Toen we naar de boekpresentatie op de Malelande (basisschool van onze dochter) zouden gaan maakte we nog een grapje dat ‘t een slimme verkooptruck was om zo je boeken te verkopen. Maar na de presentatie en vooral na het voorlezen van de eerste hoofdstukken van het boek waren we helemaal om. Toen onze dochter lag te slapen het boek gepakt en stiekem in een ruk uitgelezen. Volgende dag opgebiecht en nu leest ze het boek zelf uit. Ze is bijna bij het einde en we kunnen niet wachten tot ‘t volgende deel…

Arwen Isis Perlot, Amersfoort 

 

Mijn dochter (11) heeft ze in één ruk uitgelezen!

Dietrich Loos

 

In 1 ruk uitgelezen. Mooi opwindend hoopgevend verhaal, kijk vol verwachting uit naar het volgende deel.

Pim de Bokx, Boskoop

 

M’n dochter en ik hebben Diego net uit. Ze vond het een geweldig boek. Erg spannend, niet alleen voor haar maar ook voor mij en mijn vriendin.

Cees ten Thije, Amsterdam

 

Mijn dochter heeft alle boek vijf keer gelezen…

Peter Loomans, Roermond

 

Mijn dochter van 9 vond het prachtig en heeft het alledrie de boeken met mij in een keer uitgelezen. Ze vroeg met grote vragende ogen wanneer er een vervolg boek kwam!

Freek van Eijk​, Bussum

 

Ben het boek aan het (voor)lezen met mijn dochter: erg leuk, spannend en leerzaam (Mijn dochter vindt het: ‘heeeeeeeeeeel leuk’)

Joost Ravoo, Haarlem

 

Een heerlijk boek. Ik heb het in 1 avond uitgelezen! Mijn zoontje van 7 is er nu in bezig. Het spreekt tot de verbeelding, met een boodschap. Kan niet mooier!

Feike van der Zandt-Bergsma, Eemnes

 

Het was top en zeer geslaagd!

Jeffrey Swerissen, De Bosbergschool in Hollandsche Rading

 

Ik heb ‘m in sneltreinvaart uitgelezen. Dat gebeurd als een boek je grijpt. Prachtig boek!

Gerard Verweij​, Wethouder, Bussum

 

Mijn zoon van 12 heeft het boek zondag gekregen en het is al weer uit. Wanneer is je volgende boek klaar?

Manon Stok, Leiden

 

We zijn het eindelijk gaan lezen. De kinderen vinden het prachtig - en ik ook. Laat die Adelaar maar terugkeren.

Cosmas Blaauw, Driebergen

 

Het zou me niet verbazen als dit de nieuwe Harry Potter wordt!

Bert Homan, Wethouder Utrechtse Heuvelrug

 

Onze zoon heeft het boek met veel plezier gelezen en vorig schooljaar (hij zat toen in groep 7) er zijn boekbespreking over gehouden. We kijken uit naar deel 3.

Jeroen Teeling, Naarden

 

Net uitgelezen.. Gefeliciteerd! Da’s iets om trots op te zijn. Als je hier van geen zin krijgt om de wereld te redden, dan weet ik het ook niet meer.

Florian Andriessen, Terre des Hommes, Gouda

 

We vonden het zo leuk hier. Helemaal goed!

Ariadne Biessels, Leersum

 

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het voorlezen. Ondanks de sneeuwballen tegen het raam, heeft de groep het ruim een half uur volgehouden! Complimenten voor jou. Aan het einde van de middag hebben we het nog even over de magische bril gehad. Het leeft erg bij de kinderen. Leuk!

Ria Schut, juf op de OBB Blaricum

 

Mijn dochter vond het een heel leuk boek. Ze heeft er van genoten!

Ineke de Jong

 

Aan het eind van de dag vroeg ik de kinderen wat zij die dag het leukste hadden gevonden en jouw aanwezigheid stond met stip bovenaan. Ook mijn gaste, Sara uit groep 5, was glunderend terug in de klas gekomen! Dus al met al zeer geslaagd zou ik zo zeggen. We kijken uit naar deel III!

Jenny Medema, juf groep 5, basisschool de Bolster Amersfoort

 

Mijn neefje heeft van je boek genoten! Toen hij het uit had heb ik het te leen gekregen en heb ik het meteen gelezen. Erg leuk, ik heb ook genoten! Ben benieuwd naar het volgende deel!

Emiel Schoonhoven, Amsterdam

 

Zeer inspirerend was het. Erg enthousiast, namens alle leerlingen en leerkrachten! Dank je wel Maurits.

Els de Zoete, basisschool Caleidoscoop in Almere

 

Een paar kernwoorden: Enthousiast, humoristisch, invoelend vermogen, spannend voorgelezen en creatief afgesloten met een quiz. M.a.w……………..wij vonden jouw inbreng erg leuk! We blijven je volgen.

Erik Moens, directeur basisschool de Acaciahof in Middelburg

 

Ik hoop dat je met veel plezier kunt terugkijken op je bezoekje aan de Malelande vanmiddag. Wij in ieder geval wel! De kinderen waren enthousiast en ook de ouders vonden het een geslaagde middag. En wij als leerkrachten zien weer een hoop kinderen fanatiek de boekkast in duiken en daar zijn wij natuurlijk altijd blij mee.

Muriel van Burgsteden- Delahaye, juf groep 7 op De Malelande, Amersfoort

 

Mijn dochter van 11 heeft een lijstje op school gemaakt met dingen om mee te nemen naar een onbewoond eiland. En raadt eens welke boeken ze meeneemt? Inderdaad…

Ik vond het zelf ook top!

Idgar van Kippersluis

 

Ik vind het een erg leuk boek. Ik hoop dat al veel mensen dat met mij vinden.

Noud te Riele, Den Haag

 

Wij kijken met enorm veel plezier terug naar de dag waarop je de Wiekslag in hogere sferen wist te brengen. Overigens: de collega’s die het boek gelezen (of voorgelezen) hebben vonden het boek bijzonder goed en zien uit naar de volgende delen. Succes met het schrijven.

Henk Blikman, directeur van basisschool de Wiekslag, Tubbergen

 

Boek is mijn zoon zeer bevallen.

Robbert Jan Voogt, Ergens in Maleisie

 

Genoten van je boek. Heerlijke (meeslepende) fantasie met ook nog een serieuze boodschap. Mijn zoon heeft ‘m in 2 dagen uitgelezen, zat er helemaal in. We wachten op het volgende deel!

Alexis Fischer, Leeuwarden

 

Een goed boek. En Maurits deed het ook uitstekend als dagvoorzitter op ons seminar!

Rob Schram, directeur Reinigingsbedrijf Midden Nederland, Soest

 

Diego Zonnesteek is een geweldig kinderboek, boeiend en pakkend geschreven met een duurzame boodschap die ook bij jonge kinderen beklijft en aanzet tot leuke gesprekken. Aanrader!

Teimen de Jong, Ergens in Australie

 

Ik beveel Maurits van harte aan. Hij is zeer ontspannen en rustig voor de klas. Het boek is ook erg goed ontvangen op school en wordt alom gelezen. Zelfs mijn zoon (geen lezer) uit deze groep zoekt nog naar een manier om het boek mee te smokkelen naar huis om het uit te lezen. Veel succes Maurits! Geef ons een seintje als het volgende deel gereed is!

Ellen Huysmans, basisschool De Weidevogel, Amsterdam-Noord

 

Ik wilde je nog even laten weten hoe blij mijn dochter met het boek was, ze nam ‘m meteen mee naar school om het daar als leesboek tussendoor te gebruiken! En wat heel prettig is, het grote lettertype!  Vooral voor kinderen zoals mijn dochter, die dyslectisch zijn is dat heel fijn lezen! Dus mijn complimenten.

Caroline Smit

 

Goed verhaal!

Coen Middelweerd, Haarlem

 

Ik ken Maurits niet persoonlijk, maar langs deze weg wil ik hem graag van harte aanbevelen als kinderboekenschrijver. Het boek over Diego Zonnesteek & de Magische Bril is wat mij betreft een leuk en boeiend verhaal over een duurzame wereld. Zijn manier van schrijven zal wellicht meerder kinderen van 8 tot 88 jaar uitnodigen om net zoals ikzelf het verhaal in 1 keer uit te lezen. Een aanrader!

Harry Denis, Budel

 

P.S. een eerste reactie van een neefje van 11 jaar. Hij heeft het boek in een adem uitgelezen en vroeg wanneer het tweede deel kwam. Hij vond het prachtig.

Lonneke Oosterwijk, Huizen

 

Maurits slaagt er in om ons volledig op te laten gaan in de fictieve wereld van “Diego Zonnesteek” die laat zien dat lef en innovatie broodnodig zijn om de wereld een beetje beter te maken. In het verhaal wordt slim gebruik gemaakt van spanning en nieuwsgierigheid om kinderen kennis te laten maken met een speelveld waarin bestaande en nieuwe krachten de confrontatie met elkaar aangaan. Een aanrader voor kinderen maar ook voor iedereen die inspiratie op wil doen over het aantrekkelijk presenteren van een groene wereld zonder in pleidooien te vervallen.

Niels Bartels, Amsterdam

 

Ik vond het echt een goed boek. Heel veel fantasie, spannend, leuk. Ik kan niet anders zeggen.

Herman van der Werf, Naarden

 

We (mijn zoon van 10 en ik) hebben het met veel plezier gelezen! Sterker nog hij heeft mij het einde verteld.. (Hij kon niet meer wachten tot de volgende voorleesavond en heeft het stiekum snel zelf uitgelezen). Mag duidelijk zijn dat ook hij erg nieuwsgierig is naar het vervolg!

Bob Roessink, Tilburg

 

Swanny is helemaal enthousiast van je boek, hij ligt nu op de bank te lezen: “spannend, leuk, iets voor volwassen en kinderen, heel goed verhaal, geen woorden voor."

Wim Salters,Haarlem

 

Mijn dochter vond deel I op haar zesde al superleuk en spannend! Nu geniet ze nog meer van deel II en III!

Petra de Hamer, Rotterdam

 

Ik denk dat Maurits een goed stuk werk heeft afgeleverd. Het boek is slim gegoten in de vorm van een avonturenverhaal. Heel mooi!

Erik Schroën, Weert

 

Ik kan Maurits van harte aanbevelen! Hij heeft bij ons voorgelezen aan 120 kinderen, en dat was een groot feest. Op ‘t Noorderlicht in Eemnes was het net zo’n succes.

Jaap ter Steege, directeur basisschool de Rehoboth in Naarden-Vesting en het Noorderlicht in Eemnes en educational manager at Stichting Proceon

 

Bericht van mijn dochter (9): ‘Ik vond het een heel leuk boek, heel fanastievol, grappig en leuk en spannend. interessant omdat je over een niet zo’n lang verhaal toch een heel boek kan schrijven. En geleerd dat als je niet goed voor het milieu zorgt, dat het dan niet goed is voor de wereld.’

Heb er echt niets van ingefluisterd. Leuk toch om dit zo terug te horen.

Jaap Logge, Doorn

 

Mijn dochter (8) heeft je boek echt verslonden!  In 2 dagen uit.

Harmen Scholten, Naarden-Vesting

 

Maurits is an excellent writer of books that combine fantasy, reality and ambition for a more sustainable world. His series of books about Diego Zonnesteek are both entertaining and shows the undiscovered and infant technologies in bioenergy and other sustainable technologies. His books are targeted at children; however adults, including myself, read it with a lot of fun. I can´t wait for his next book in the series!

Erik Groen, Diemen

 

Het boek van Diego is hier goed gevallen.

Dirk Jan Emond, Purmerend

 

We zijn er zoooo enthousiast over. Geweldig leuk geschreven boeken met heel veel fantasie.

Sylvia van den Barselaar, Zwolle

 

Hi Maurits, heb je boek vandaag in een ruk uitgelezen. Briljant!! Ik ga em zeker aan mijn neven doorgeven!!

Dank voor dit mooie verhaal! Ik kijk uit naar deel 2…

Vera Kamphorst, Dreumel

 

De boeken zijn een groot succes! Mijn dochter van 10 leest ze in no time uit. Ze wil weten wanneer deel IV uitkomt.

Michiel von Meyenfeldt, Vleuten

 

Commentaar van mijn dochter van 8: ‘Ik vond het spannend, grappig, leuk, alles tegelijk eigenlijk! Ik heb het in vijf dagen uitgelezen.’

Niels Mulder, Amsterdam

 

Ik heb het boek tijdens mijn vakantie in Italië in 3 dagen uitgelezen. Helemaal geweldig.

Mijn laatste boek heb ik op school gelezen omdat dat moest. Daarna nooit meer ! (Inmiddels meer dan 30 jaar geleden).

Ik ben totaal geen lezer maar dit verhaal sprak mij erg aan. Mijn vrouw leest het boek nu.

Ed Alting Siberg, Eemnes

 

Commentaar van dochter (10) van een vriendin: ‘Ik vond het boek zo leuk dat ik het in 5 uur achter elkaar uitlas  ik ben nu al benieuwd naar het volgende boek!’

Hugo Karelse, Oost Kapelle

 

Mijn dochter (9) vindt het zo leuk, ze leest het nu voor de tweede keer!

Esther Kruyswijk, Bussum

 

Mooie boeken. Een prima prestatie! Bij de open dag op De Meerlanden heeft Maurits volop boeken uitgedeeld, en dat was een groot succes.

Angeline Kierkels, Directeur de Meerlanden, Aalsmeer

 

Commentaar van mijn dochter van 11: ‘Ik vond het boek heel spannend, jammer dat ik tussendoor moest slapen anders had ik het boek in een ruk uitgelezen!’

Mickey Bosman, Bussum

 

Commentaar van mijn zoon (13): ‘Je hebt hele grappige en leuke personages. Je denkt als je dat boek schrijft volgens mij ook als een kind want het boek is goed in kindertaal geschreven en dat vind ik heel leuk. Ik vind het vanaf het begin al spannend en de spanning blijft de hele tijd en daarom heb ik elke avond 30 bladzijde gelezen. Ik vind het einde vooral heel goed.’

Mischa Mirck – Meiland, Breda

 

Echt leuk om te lezen. Succes met afmaken van je volgende delen!

Floris Mokveld, Roermond

 

Commentaar van mijn zoon (11): ‘Ik lees bijna nooit, maar ik vond dit echt een superleuk boek! Ik zag het helemaal voor me. Het ging alsmaar dieper. Ik wilde steeds doorlezen. Vooral het einde vond ik heel spannend.’

Zelf vond ik het trouwens ook erg goed!

Joep Verboeket, Bussum

 

Prachtig! Het verhaal leest als een trein. Wacht met spanning op deel 4.

Chris Bogaers, Laren NH

 

Een verhaal met een lange houdbaarheidsdatum wat zowel geldt voor de leeftijd van de lezer als voor het verhaal. Leuke en fantasierijk geschreven. Een topper in de categorie ‘iedere avond een hoofdstuk voor het slapen gaan.'

Matthijs van der Kaaij, Emmen

 

Spannend, grappig, vol fantasie. Diego gaat voor een mooie groene wereld, net als wij allemaal.

Pieter Winsemius, voormalig minister van VROM (Milieu)

 

Heel erg leuk. Ook voor volwassenen!

Esther Schmidt, Amsterdam

 

 … alsof het lot erom vroeg kwamen de kleintjes gisteren met jouw boek aanzetten. Ik heb een uur voorgelezen – zij wilden niet stoppen! – en mijn dochter (9) heeft daarna doorgelezen. Ze vond het superleuk!

Houdijn Beekhuis, Blaricum

 

Afgelopen weekend jouw boek Diego Zonnesteek aan mijn nichtje Suzanne gegeven – haar ouders voorlezen – ze zit helemaal in het verhaal en vooral het magie en toveren aspect werkt super!! Aheum, ook bij mij hoor! Ga door met deze mooie dingen te maken.

Tara Dik, Rijswijk

 

Spannend en leerzaam. Voor kinderen, maar bepaald niet kinderachtig. De schrijver slaagt erin om ”Het Mijnenveld van Saai, Belerend en Onecht’ te vermijden. Het lukt hem om kinderen te verleiden tot een wedstrijd snellezen -want ze willen allemaal zo snel mogelijk weten hoe het verdergaat en afloopt. Complimenten!

Maurits Groen, Oprichter Waka Waka, nummer 1 in de duurzame top 100 van Trouw

 

Mijn beide zoons hebben het gelezen… ze werden helemaal gegrepen door het verhaal! De oudste (10) heeft heel veel gelezen, dus die kent veel boeken, maar hij vond dit echt heel goed!

Simon Morsink

 

Geweldig! Voor jong en oud. Actueler en belangrijker dan ooit.

Ruud Koornstra, oprichter Tendris

 

Mijn zoon van 7 heeft het in één ruk uitgelezen en vond het superspannend. Een groot compliment! Dat overkomt hem zelden.

Cora Zaaijer-van Muiswinkel, Middelburg

 

Commentaar van mijn zoon (11): ‘Ik denk dat je hiermee een zilveren griffel verdient!’

Philippe Dony, Naarden

 

Commentaar van mijn zoon (11): ‘Heel erg leuk… heel veel fantasie. ik heb het in twee dagen uitgelezen (op de ipad).’

John Nouwens

 

Wat ik dus niet wist van mijn dochter (9): ‘Iedere avond kwam mijn moeder en riep ‘Licht uit! Je moet slapen.’ Zodra ze weg was… licht aan, verder lezen!’ Mijn andere dochter van 11 heeft het gelezen van mijn laptop en vond het superleuk! Iedere avond tot laat zat ze te lezen, niet te stoppen.

Wendela van Asbeck, ergens in Engeland

 

Commentaar van mijn dochter (12): ‘Ik vond het ontzettend mooi geschreven en heel erg leuk. Vooral Diego, en zijn hele ontwikkeling en dat hij dan ontdekt dat hij eigenlijk heel bijzonder is, en wat hij allemaal meemaakt was echt super om te lezen. Ik vond het ook heel erg grappig. Ik ben heel benieuwd naar deel II.’

Jef Hertoghs

 

Mijn dochter (11) zei vanmorgen over het boek : “Het valt als puzzelstukjes in elkaar, dat is heel fijn om te lezen.”

Frank Serraarens, Rotterdam

 

Ik heb Diego Zonnesteek & De Magische Bril gelezen; Het gaf mij het heerlijke gevoel weer kind te zijn en vergat even de ‘volwassen’ beslommeringen. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Kijk uit naar het vervolg. En daarna de film?!

Eldon van Rooijen, Heemstede

 

Commentaar van mijn dochter (9): ‘Prachtig boek, echt heel leuk. Ik wil hier een boekbespreking over doen!’

Olivier Gorter

 

Echt heel erg leuk. Ik lees normaal de grijze jager en ik hou niet zo van Harry Potter en dit soort dingen en zo, maar dit was heel grappig en vol fantasie en spannend en las lekker weg.

Daan (10)

 

Commentaar van mijn dochter (9): ‘Ik vond het superleuk, grappig, vol fantasie, en soms ook heel spannend. Ik heb iedere avond gelezen, en ik wilde heel graag doorlezen.’

Aster Veldkamp

 

Commentaar van mijn zoon (12): ‘Super goed. Echt heel erg goed.’ En mijn dochter (9) heeft er een boekbespreking over gedaan. Wat wil je nog meer?

Carl van Suchtelen, Rotterdam

 

Superleuk geschreven!

Kirstin Poort

 

Commentaar van mijn zoon: ‘Ik had het in 2 dagen uit want de spanning was onverdraaglijk. Ik vond het beter dan Harry Potter.’

Joris Sibbing

 

Het boek is fantasievol en mooi geschreven en heeft spannende en leerzame verhaallijnen.  Een kinderboek dat ik als volwassene met veel plezier met mijn dochter heb meegelezen!

Gijs Meijer Swantee, Weesp

 

Door het lezen van dit boek heb ik weer dat ouderwetse heerlijke gevoel van wegdromen ervaren. Ik heb in tijden geen boek gelezen, geen tijd was mijn excuus, maar dat gaat nu veranderen! Ik vond het leuk, spannend, verrassend en verslavend, ik wilde het uitlezen.

Gerda Haverlag, Huizen

 

Mijn zoon van 9 vindt jouw boek heel erg leuk.

Gineke van Don, Nijmegen

 

Er wordt zelfs gevochten om je boeken! In de fantasiespelletjes van de kinderen heeft de hele wereld van Diego al een plek gekregen. Goed gedaan.

Isabel Lammerts van Bueren, Ergens in Frankrijk

 

Mijn zoontje van 10 heeft je boek met heeeel veel plezier gelezen!

Joy Lodarmasse, Beuningen

 

Ik vond het erg goed buurman

Robert Bakker, Buurman

 

Mijn jongste zoon (11) vond het prachtig! Helemaal goed. In één ruk uitgelezen.

Kasper van der Maesen de Sombref, Heerlen

 

Ik heb je boek uit! Het leest heerlijk weg. Ik ga hem nog vaak cadeau doen!

Marijn Beuling, Amersfoort

 

Het boek is hier zeer goed bevallen!

Octave Hooft Graafland

 

Mijn dochter vond ‘t geweldig!

Pieter Porte, Diepenveen

 

Wat een fantastisch boek jongen! Complimenten.

Pieter Le Clercq, Ergens in Frankrijk

 

Mijn dochter heeft het boek vorige week uitgelezen, en zij was heel enthousiast!

Reinder Schortinghuis

 

Hoi Maurits  het boek was heel erg leuk en grappig en heel! erg spannend. Het waren zulke rare figuren Diego en Kala en amita en Zwam en Balthazar het leukst was dat Amita van die coole spullen had en het grappigste was dat Balthazar zo netjes sprak en het zo spannend was toen zijn vader weg was en wat is er eigenlijk gebeurd met zij vader? Voor mij ging het boek over een verdwenen vader  en een heel speciaal kind.

Zoon van Tarik Yousif, Amsterdam

 

Ik, mijn vrouw en mijn dochter vonden het een erg leuk boek!

John Kopp, Leusden

 

Ik vond het absoluut een goed boek! Kan niet anders zeggen

Mark Langens (32), Eindhoven

 

Leuk geschreven, goede insteek. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Paul Stolte

 

In één adem uitgelezen.

Rita de Ligt – van der Zee, IVN, Zeeland

 

Het zijn SUPER goede boeken, we zitten te wachten op meer hier thuis  Zowel zoon als dochter hebben het in 1 ruk uitgelezen.

Pascal van den Bosch, Breda

 

Lees met veel plezier met mijn zoon Diego Zonnesteek. Prachtig! Wat een fantasie en mooi taalgebruik! Complimenten! We zien uit naar deel 3 hoor.

Martin van den Berg, Zwolle

 

Wat een prachtig verhaal! Mijn complimenten.

Maurice Jennen, Hilversum

 

M’n jongste zoontje vond Diego geweldig en kijkt nu reikhalzend uit naar deel II!

Marsha Wagner, Zandvoort

 

Heel leuk. In één dag uitgelezen. Ben benieuwd naar deel III!

Nick van Rooij, Den Bosch

 

Mijn zoon heeft dit jaar zijn boekbespreking over deel I gehad ( succesvol!) en vraagt maar steeds wanneer deel II uitkomt!

Riksta Zwart, Assen

bottom of page